Grilování

Našim klientům nabízíme možnost uspořádání večerní párty spojené s degustací grilovaných specialit, grilování zahajujeme dle přání hostů,

zpravidla okolo 18 až 19 hodiny, griluje se po dobu celého večera až do pozdních hodin.

Začátek celého grilovacího večera zahajujeme společným přípitkem – aperetivem. Připíjíme si společně s hosty se skleničkou sektu, který otevíráme francouzským způsobe, tzv. „SABRACHE“, což je useknutí hrdla láhve mačetou.

Naše debužírování zahajujeme grilovanými špekáčky, bílými bavorskými klobáskami a zeleninou (cuketa, rajčata, papriky, žampiony),

další chod je ryze rybí, kapří filety na česneku dle „Petra Voka“

a z masa grilujeme kuřecí vykoštěné stehenní steaky na medu se směsí koření a vepřovou panenkou na rozmarýnu s argentiským kořením

samozřejmostí je domácí jihočeský chléb a všelijaké dochucovadla,

jako sladkou tečku na spaní připravujeme flambovaný ananas s banánem s mátovým cukrem a zakysanou smetanovou polevou dozdobené šlehačkou a čerstvou mátou.

Za kulinářský celovečerní zážitek účtujeme 450,– Kč na osobu.